Владимир Кличко пак се гаври с Кобрата: Дрисльо! Дойде да ме победи!


Владимир Кличко пак се гаври с Кобрата: Дрисльо! Дойде да ме победи!

19032 2

Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заговори за съперника си за световната титла от 15 ноември 2014 г. - Кубрат Пулев, за първи път, след като нарече българина "простак". Този път обидата, с която украинецът жегна Кубрат, е още по жестока - той го нарече с думата "засранце", която има широко тълкувание - от "ла*но" до "дрисльо" и "мърльо".

"Знаете, за танго са нужни двама. За да бъде боят интерсен, и двамата боксьори трябва да се постараят. Както се получи в последния ми бой с Кубрат Пулев. Единственото положително, което мога да кажа за този, извинете - дрисльо, е че той излезе да побеждава. Той не бягаше от боя. Затова, по мое мнение, този мач бе много зрелищен, за разлика от битките ми с Дейвид Хей и Еди Чеймбърс", коментира Кличко в интервю за "Спорт Сегодня".

Както е известно, Кличко победи Пулев с нокаут в края на петия рунд, но мнозина специалисти казаха ласкави думи за българина. Самият Кличко заяви, че Кубрат е добър боксьор, но е "най-големият простак, с който се е боксирал на ринга".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички