Когато Кличко "нокаутира" Кобрата и с обиди: Простак! Дрисльо!

Въпреки че се оплака от претенциите на съперника и спомена, че екипът му иска да съди неговия, отношенията между Кубрат Пулев и съперника му в снощния мач - Хюи Фюри, преминаха в границата на добрия тон и до сериозни скандали не се стигна.

Имаше обаче един двубой и един съперник, който се хвана за главата от поведението, изказванията и отношението на българския боксьор преди и по време на мача между тях. Този противник беше легендарният Владимир Кличко, който след мача с Пулев през 2014 година обяви, че никога не се е бил с такъв "простак" като Кобрата.

Кличко: Такъв простак, като Пулев, досега не съм имал за съперник

Световният супершампион в тежка категория при професионалните боксьори Владимир Кличко по блестящ начин защити титлите си срещу Кубрат Пулев. В г...

КУБРАТ ПУЛЕВ СЪСИПА ПРОМОУТЪРА НА ФЮРИ С НЯКОЛКО ДУМИ

"Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев. Много исках, естествено, той да се появи на пресконференцията. Жалко, че му се наложи да се върне в хотела. Искрено му желая здраве и всичко най-добро! Но ако беше дошъл на пресконференцията, аз щях много неща да му кажа", заяви украинецът преди почти 4 години.

Владимир Кличко пак се гаври с Кобрата: Дрисльо! Дойде да ме победи!

Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заговори за съперника си за световната титла от 15 ноември 2014 г. - Кубрат Пулев, з...

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

С това атаките на шампиона, който нанесе единствената дотук загуба на Пулев на ринга, не свършиха. Впоследствие той нарече българския боксьор "дрисльо". "Единственото положително, което мога да кажа за този, извинете - дрисльо, е че той излезе да побеждава. Той не бягаше от боя. Затова, по мое мнение, този мач бе много зрелищен, за разлика от битките ми с Дейвид Хей и Еди Чеймбърс", коментира Кличко в интервю за "Спорт Сегодня". Междувременно вижте как Кобрата се трансформира до неузнаваемост, за да атакува отново световния трон!

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ КАДЪРА НА ГАДЖЕТО НА ПУЛЕВ

Още по темата

Please select answer!