Фюри: Убедих баща ми да се занимавам с бокс, след като му счупих 3 ребра


Фюри: Убедих баща ми да се занимавам с бокс, след като му счупих 3 ребра

5377 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри разказа интересна случка от своето детство. Британецът призна, че е убедил баща си да се занимава с бокс по доста необичаен начин.

"Цялото ми детство мина с баща, който беше боксьор през 80-те и 90-те години. На тренировките не откъсвах очи от него и го следвах навсякъде. Също така гледах касетки с боевете на всички велики боксьори, които намерих на разпродажби на автомобилни гуми", започна Фюри.

"Един ден аз и по-малкият ми брат Шейн започнахме спаринг из цялата къща и татко каза, че му е омръзнало да гледа как чупим дома ни. След това той ме изведе на улицата и каза да го ударя по тялото. Каза, че ако го ударя силно, няма да ми пречи да тренирам бокс", допълва боксьорът.

"Какво се случи след това? Аз го ударих и му счупих три ребра. От този момент той ми разреши да се занимавам с бокс, а какво се случи след това иве знаете и сами", завърши Тайсън. Вижте в този материал каква трансформация претърпя тялото на Фюри през последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама