Пълната промяна в теглото, която тялото на Тайсън Фюри премина през годините (ГАЛЕРИЯ)

Тази нощ бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще премери сили с Том Шварц. Двамата се очаква да излезнат на ринга в Лас Вегас около 05:00 часа българско време, като срещата между тях ще може да гледате НА ЖИВО в SportLive.bg.

Краля на циганите през годините не един път и два пъти е доказвал "лудата си глава". Най-скандалната му постъпка бе след спечелените пояси срещу легендата в спорта Владимир Кличко, когато стана ясно, че е употребявал наркотици и по този начин загуби не само короната си при най-тежките, а и правата си да се боксира.

ВИДЕО: Кантарът показа предимство за Фюри преди сблъсъка с Шварц

Тайсън Фюри ще се завърне на ринга тази нощ, като негов съперник ще е Том Шварц. Задължителният кантар преди двубоя показа, че Фюри е по-тежък от...

Тогава Фюри наддаде изключително много и стигна до изумителните 170 килограма. След това обаче британецът се "взе в ръце", отслабна драстично и за мача си с Дионтей Уайлдър през декември миналата година бе смъкнал теглото си до 115 килограма. Сега той отново изглежда страховито и дори разкри, че преди мача си с Шварц е качил нови три килограма, но те са единствено мускули. Галерия с промените, които тялото на Фюри "преживя" през годините може да видите в SportLive.bg.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ БОКСОВОТО ЗРЕЛИЩЕ ТАЙСЪН ФЮРИ - ТОМ ШВАРЦ?

Още по темата

Please select answer!