38-годишен съотборник слага Роналдо в малкия си джоб (ВИДЕО)


38-годишен съотборник слага Роналдо в малкия си джоб (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

10412 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо е известен с усърдните си тренировки и способи за грижа за здравето, които му позволяват и на 35 години да е в идеална физическа форма. Оказва се обаче, че нападателят на Ювентус не е най-упоритият и вманиачен по поддържането на формата си играч в националния отбор на Португалия. Това е защитникът на Бенфика Рубен Диаш.

Колко е способен младият футболист показа с отговора си на предизвикателството на Роналдо за коремните преси. Диаш пусна видео, на което прави 150 преси за 45 секунди, докато самият Кристиано прави само 142.

После партньорът на младока в центъра на португалската отбрана - Бруно Алвеш от Парма, заяви, че никога не е губил в битка на втория етаж срещу петкратния носител на "Златната топка". Алвеш също се отличава с футболно дълголетие, като даже на своите 38 години е лидер в топ 5 първенствата на Европа по спечелени единоборства, изпреварвайки Върджил ван Дайк (78,4% срещу 74,9%).

Треньорът на Бруно Роберто Д'Аверс е във възторг от професионалните качества на своя възпитаник. "Той е същият маниак като Кристиано. В слънчев декемврийски ден той се съблича до кръста и приема порция витамин "D". А след тренировка той винаги изпива няколко пъдпъдъчки яйца. И е много отговорен към избора им. Пуска ги във вода и подбира само тези, които не плуват", казва специалистът.

Самият Алвеш внимателно формира своята диета. "Пия напитка с куркума, лимон и джинджифил. Лимонената киселина действа като алкал в тялото. Винаги се опитвам да научавам много полезни неща. Например, следя за водородния показател в кръвта ми. Нормалният е 7,4 и може да се промени според храната. Отказах закуската, ям само два пъти на ден. Това се нарича периодично гладуване, което помага на тялото да почива и да не работи постоянно. Но като цяло любимата ми храна са сладките картофи и авокадото. И никакъв шоколад", споделя Бруно своите тайни. Истинска машина! Вижте тук 11 изумителни факта за Роналдо, които може да не знаете. 

Източник: ua-football.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички