ВИДЕО: Топлото приятелство между Кристиано Роналдо и Карим Бензема си пролича на Европейското


ВИДЕО: Топлото приятелство между Кристиано Роналдо и Карим Бензема си пролича на Европейското
Снимка: Getty Images

8126 0

Груповата фаза на Европейското първенство по футбол завърши по подобаващ начин, а за това се постараха всички отбори от последния ден. Най-дългоочакван от тях бе този между Португалия и Франция, завършил при равенство 2:2. Над всички там бяха Кристиано Роналдо и Карим Бензема, като всеки от тях реализира по две попадения.

Двамата бяха заедно дълги години в Реал Мадрид (французинът все още е там), което очевидно е оставило много топли чувства между тях. Камерите на "Пушкаш Арена" в Будапеща уловиха доста моменти от мача, които го доказват.

Двамата си поговориха още преди първия съдийски сигнал, сториха го и на полувремето, и след края на срещата. Не един и два пъти се прегърнаха, накрая, разбира се, си размениха фланелките, а през цялото това време усмивките не слизаха от лицата и на двамата.

Къде на шега, къде сериозно, в социалните мрежи дори се появи видео, на което изглежда сякаш Кристиано помага на Бензема да вземе правилното решение, като го призовава да върне назад топката към негов съотборник.

Самият Кристиано Роналдо изравни велик рекорд с двата си гола срещу Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички