Моуриньо се цели високо - следи ситуацията около лидера на Реал Мадрид


Моуриньо се цели високо - следи ситуацията около лидера на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2953 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е направил анализ на кои позиции неговият тим се нуждае от подсилване и една от тях е тази на централния бранител. За нея той се цели много високо, като следи ситуацията около лидер на Реал Мадрид, с когото е работил заедно при престоя си на "Сантяго Бернабеу".

Става въпрос за капитана Серхио Рамос. 34-годишният испанец има договор с "кралския клуб" до лятото на 2021 година, като преговорите за нов такъв се забавят и поради ситуацията с коронавируса. Моуриньо е наясно със ситуацията и според британското издание "Стандарт" следи случващото се.

Интерес към Рамос има и от френския шампион и хегемон ПСЖ. Въпреки напредналата си възраст централният бранител е мечтано попълнение за почти всеки европейски гранд. Все пак, изглежда най-вероятно той да поднови договора си с Реал, ако не се случи нещо непредвидено, тъй като неведнъж е споделял желанието си да продължи в клуба.

А друг играч на Реал Мадрид в лицето на Иско вече си е избрал отбор, в който да продължи, и той е конкурент на Реал в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички