Половинката на Роналдо си пусна разголена СНИМКА


Половинката на Роналдо си пусна разголена СНИМКА
Снимка: Instagram

16509 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес, която се твърди, че вече е негова съпруга, публикува разголена снимка в социалните мрежи. На нея Родригес позира гола до кръста с гръб към фотографа. Тя се е разкрачила на пода по колене, облечена е в сив тренировъчен анцуг и кърпа Chanel на главата, която пада върху част от гърба й. Гърдите си прикрива с ръце. Постът събра почти 1,4 млн лайка.

Мнозинството ползватели останаха възхитени от външния й вид на Родригес. "Ето защо те е избрал Кристиано Роналдо”, написа един от тях. Но имаше и такива, които критикуваха позата й. "Не мисля, че трябва да показвате толкова много задните си части. Това не ви е нужно, вие сте по-елегантна, когато позирате нормално”, написа един от ползвателите.

През август тази година испанката се снима в реклама на бельо на мярката Yamamay, но бе разкритикувана от ползвателите на социалните мрежи. Във видеото Родригес и другите моделки танцуват по бельо. Феновете бяха възхитени от нейната физическа форма, но останаха разстроени от липсата на плюс-сайз моделки. А как Джорджина разкри, че съблазнява звездата на Ювентус вижте в този материал. 

View this post on Instagram

🏴‍☠️🖤...@aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички