Джорджина Родригес: За пищните форми съм и естествената красота


Джорджина Родригес: За пищните форми съм и естествената красота
Снимка: Getty Images/Guliver

11093 0

Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, призна, че е защитничка на естествената красота. Испанката разкри какво обича да яде и как поддържа фигурата си.

"Като дете бях много слаба и винаги съм искала да напълнея. А сега, изглежда, за да те смятат за красива, трябва да си слаба. Винаги съм била за пищните форми. В същото време обичам да хапвам здравословна храна и ежедневно да спортувам. От време на време се поддавам на изкушенията, но през повечето време избягвам сладкишите и мазните храни. Обожавам зеленчуци и меси и спазвам средиземноморска диета", обясни Джорджина, цитирана от "The Sun".

"За щастие, манталитетът се променя. Момичета, които четат списания или използват социалните мрежи, не заслужават такъв натиск. Всяка жена е специална заради това, което е. Мисля, че на първо място трябва да обичаш себе си и максимално да използваш собствената си красота. Всички сме различни и уникални", допълва футболната половинка. Вижте в този материал как миналата година тя обясни слуховете, че я сметнаха за бременна с втото дете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички