Съпругата на Ибрахимович разкри как са се запознали


Съпругата на Ибрахимович разкри как са се запознали
Снимка: Instagram

10666 0

Шведската актриса, фотомодел и бизнесдама Хелена Сегер разказа как се е запознала със съпруга си Златан Ибрахимович. 50-годишната красавица разкри, че на първата им среща футболната звезда е блокирал колата ѝ със своето "Ферари". Случката е от 2002 година.

"Той паркира лошо своето "Ферари" на паркинг в Малмьо. Той не умее да паркира. Остави колата си така, че да не мога да изляза с моя "Мерцедес". По доста груб начин му казах, че незабавно трябва да си махне колата. И да, тогава той видя нещо, което му хареса", разказа Сегер, цитирана от "Corriere dello Sport".

"Не е лесно да живееш с него, но признавам, че с мен също. Харесвам Златан, защото му се противопоставям, аз също имам важен опит, създала съм своя кариера, с много жертви. Бракът можеше да наруши моето чувство за независимост. Не искам да ме наричат просто жена на футболист или победителка в конкурс за красота. Мисля, че хората не знаят колко съм учила, работила и съм се борила", добави Хелена.

Г-жа Ибрахимович е по-голяма от Златан с 11 години. Двамата имат двама синове - Максимилиан (14 г.) и Винсент (13 г.). А с коя красавица бе обвинен Златан, че изневерява на Хелена вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички