Златан Ибрахимович изневерява на жена си с красива италианска журналистка?


Златан Ибрахимович изневерява на жена си с красива италианска журналистка?
Снимка: Instagram

16722 0

Звездата на Милан Златан Ибрахимович и известната италианска журналистка Дилета Леота имат връзка, твърди "Tutto Sport", позовавайки се на списание "Chi". Шведът и блондинката са се запознали по време на карантината, когато бяха избрани за главни герои в нова реклама на приложението за тренировки "Buddyfit".

Източник на списанието твърди, че между двамата има нещо повече от приятелство. Като потвърждение на това от "Chi" публикуват видео на журналистката в "Tik Tok" с Ибрахимович, записано след снимките за рекламата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Zlatan approva @buddyfit_it 🤣💪🏼

Публикация, споделена от 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) на

Освен това футболистът и красивата Дилета са били на почивка в Сардиния по едно и също време, макар и в различни компании. Твърди се, че двамата са вечеря в един ресторант, в частно помещение, така че да не бъдат видяни заедно.

ГАЛЕРИЯ НА КРАСАВИЦАТА ВИЖТЕ ТУК.

Златан Ибрахимович е женен, но съпругата му Хелен Сегер живее в Швеция с децата им. Според местната преса съпрузите не са в най-добри отношения в момента. Хелен не е била със Златан на почивката в Сардиния. А неотдавна в мрежата изтекоха интимни снимки на красивата Леота (вижте ги тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички