Приятелката на Томич: В хотела не ни чистят и нямаме достъп до чист въздух


Приятелката на Томич: В хотела не ни чистят и нямаме достъп до чист въздух
Снимка: Instagram

1003 0

Новите правила в Австралия около провеждането на Australian Open продължават да събират оплаквания от тенисисти и близките им, които ги придружават в Мелбърн. Поредното оплакване дойде от приятелката на Бърнард Томич - Ванеса Сиера, която разказа за условията на карантината.

"Живеем без чист въздух, защото прозорецът не се отваря, а балкон няма. Аз играя по 11 часа на ден на конзолата. Понякога и повече. Томич играе на "World of Warcraft" - трябва да се занимаваме с нещо. Нямаме чисто спално бельо - просто не ни дават. Никой не почиства стаята ни. Съдовете ни не се отнасят, ние ги мием във ваната", заяви Сиера, цитирана от "Daily Mail".

Красивата Ванеса, която е модел, по-рано се оплака от смъртни заплахи. Тя ги е предизвикала с оплакването си, че се налага сама да си мие косата заради карантината. Иначе тя явно ползва услугите на фризьор за това задължение. След оплакването ѝ относно косата си Сиера обяви, че е получила заплахи за убийство и за нападение. А по-рано тенисистка се оплака, че в хотелската ѝ стая има мишка. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама