Казахстанска тенисистка откри мишка в хотелската си стая в Мелбърн


Казахстанска тенисистка откри мишка в хотелската си стая в Мелбърн
Снимка: Getty Images/Guliver

803 0

Юлия Путинцева не само трябва да се справя с проблема да не може да напусне стаята си за 14 дни след случаи на заразени с коронавирус на полета и от Абу Даби, но има проблем и в хотелската си стая в Мелбърн. Там има мишка.

„Опитвам се да си сменя стаята от два часа вече! И никой не дойде да ми помогне поради карантинната ситуация“, написа 27-годишната тенисистка в Туитър. Казахстанката публикува видео на косматия си приятел в социалните мрежи. Впоследствие тя отвърна на загрижен фен: „Чакам вече от два часа и половина за помощта!“.

Припомняме, че по-рано през деня стана ясно, че трима души са дали положителни проби за вируса на два полета от Лос Анджелис и Абу Даби за първия турнир от Шлема за годината, което доведе до хотелска карантина за 47 състезатели и техните антуражи на борда. По-рано Путинцева публикува: „Това, което не разбирам е защо никой не ни каза, ако един човек е положителен на борда, целият самолет трябва да бъде изолиран“.

Някои от тенисистите вече се оплакаха пък от храната, която им предлагат в хотела, като Беноа Пер избра да яде от МакДоналдс. Сораня Кърстеа и Белинда Бенчич пък изразиха разочарованието си от карантинните мерки, наложени от организаторите на Аустрелиън Оупън, като тенисистите не могат да излизат от стаите си дори и за да тренират.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама