Заплахи между тенисисти в Мелбърн: Ако се опита да говори с мен, ще го нокаутирам


Заплахи между тенисисти в Мелбърн: Ако се опита да говори с мен, ще го нокаутирам
Снимка: Getty Images/Guliver

3970 0

Конфликтът между австралийските тенисисти Лейтън Хюит и Бърнард Томич изглежда, че въобще не е потушен, а това бе потвърдено от думите на бившия номер едно. Хюит заяви, че е получавал заплахи от страна на Томич към него и неговото семейство.

"Опитваме се да поставим стандарти на поведение в състава за "Купа Дейвис". Томич няма да играе, докато аз имам нещо общо", сподели Хюит. Скандалът между двамата възниква преди две години, именно заради "Купа Дейвис", след като Хюит като капитан на отбора остави Томич извън състава на Австралия.

"През последната година и половина получих многобройни заплахи от него. Предизвиквам го да се приближи на метър от мен. Преди две години казах, че ако се опита да говори с мен, ще го нокаутирам", добави още Хюит.

Бърнард Томич отрече обвиненията на Хюит в заплахи и заяви: "Никой не го харесва, ясно е, че той има проблеми с мен, Ник Кирьос и Танаси Кокинакис. Никога не съм заплашвал семейството му, лъжец."

Междувременно стана ясно, че една от легендите в света на тениса ще присъства на турнира "Sofia Open". Кой е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички