40-годишна руска красавица: Целувах се със 17-годишния Мбапе


40-годишна руска красавица: Целувах се със 17-годишния Мбапе
Снимка: Instagram

9065 0

Руската телевизионна водеща Виктория Боня разказа малко странна история, свързана с нападателя на ПСЖ и Франция Килиан Мбапе. Красавицата, която е на 41 години, разкри, че се е целувала с футболната звезда, когато е бил на 17 години. Тогава Боня е била на 36 години.

"Неймар изобщо не ме интересува! Мбапе... Е, наистина. Веднъж се целувах с Мбапе, но не знаех, че тогава е на 17 години. Какво толкова? Аз бях свободна, той - също. Но не знаех, че е на 17, че няма още 18. Когато разбрах, си помислих: "Боже, ще ме затворят за педофилия!", разказа рускинята пред медии в родината си.

Запитана защо нещата не са се развили до връзка, Боня заяви: "Това не ми харесва. Трябва да ме изненадат, да ми подаряват цветя. Много съм разглезена за внимание. След това се срещнахме на Формула 1, бяха минали няколко дни, откакто се целувахме. И гледам, той си мисли, че сега всичко ще се случи, но аз не мога така. И така беше с много мъже".

Красавицата разказа и друг интересен случай, свързващ я с футболна звезда. "След като записах интервю с Луиш Фиго, съпругата му започна да го ревнува от мен. Въпреки че ние просто си чатихме в Instagram. Луиш смени номера си, жена му го накара да го направи. По някаква причина съпругите на други мъже, като ме видят... Извинете, аз също си имам връзка. Не съм гладна за звезди. За мен всички хора са еднакви", категорична бе Виктория. А с кой български спортист беше свързвана тя вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама