Роналдо събори нахлул фен в снощния мач (ВИДЕО)


Роналдо събори нахлул фен в снощния мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

9373 0

Нахлул на терена фен вдигна нервите на Кристиано Роналдо по време на снощния двубой на Ювентус срещу Олимпик Лион в Шампионската лига. В последните минути „старата госпожа“ се нуждаеше от изравнителен гол, за да направи нещата на реванша в Торино малко по-лесни за отбора

В този момент обаче Кристиано Роналдо бе посрещнат от нахлуващ фен от трибуните на „Групама стейдиъм“. Въпросният привърженик определено не бе избрал най-добрият момент да влезе на терена, след като португалецът бе крайно ядосан от случващото се и избута фена настрани. Фенът обаче не се отказа и отиде за втори път при своя любимец, като този път опита да прегърне краката на Роналдо. Този път нападателят на Ювентус опита да върне жеста, като същевременно го изправи на крака, за да могат стюардите да го отведат извън терена.

Въпросната ситуация изобщо не бе от полза за „старата госпожа“, тъй като тимът ще бъде под напрежение и ще има трудната задача да елиминира отбора на Лион в Торино. А ето каква негативна статистика записа Роналдо в снощната вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички