Кюстендилеца атакува ЦСКА и Ел Маестро: Недоразумение, назначено от едни още по-големи недоразумения


Кюстендилеца атакува ЦСКА и Ел Маестро: Недоразумение, назначено от едни още по-големи недоразумения
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

5315 0

Един от лидерите на феновете на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца за пореден път използва профила си във Facebook, за да даде своята оценка за представянето на тима. И този път обаче тя не бе добра след показаното срещу Лудогорец и загубата с 3:0 в Разград.

Нов залп срещу ЦСКА

"За съжаление ето това недоразумение е треньор на ЦСКА. Назначен е от едни още по-големи недоразумения!", написа той след двубоя, атакувайки наставника Нестор Ел Маестро, както и ръководството на "червените".

По време на двубоя също бе активен, като сподели друг статус: "Неадекватен ЦСКА...". Отборът за пореден път не се представи на нивото, което феновете очакват и въпреки че разградчани останаха с човек по-малко през втората част - и това не даде резултат.

След 4 изиграни мача (б.р. един отложен) в Първа лига отборът има 5 точки и се намира на 10-то място във временно класиране. Освен това се представи и незадоволително в Лигата на конференциите, отпадайки от румънския Сепси с общ резултат 6:0. След загубата от Лудогорец Ел Маестро намекна, че в клуба има сериозни проблеми и похвали феновете на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички