Назон за ЦСКА: Атмосферата и духът в отбора трябва да се променят


Назон за ЦСКА: Атмосферата и духът в отбора трябва да се променят
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7314 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон сподели, че нещата в тима не са същите, каквито са били преди. Той не назова какъв е проблемът при "червените", но се надява, че от лошата ситуация, в която се намират да извлекат позитиви. Столичният тим загуби с 3:0 от Лудогорец в Разград и само затвърди лошото си представяне от началото на сезона.

Атмосферата и духът трябва да се променят

"Не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и да измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Единственият начин да излезем от тази ситуация е да бъдем по-сплотени. Атмосферата и духът в отбора трябва да се промени. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха", заяви Назон след двубоя с разградчани.

Той допълни, че се чувства добре и няма проблем: "Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11. Надявам се, че ще върна формата си от миналия сезон и отново ще бележа голове. Минаха доста мачове, в които не успяваме да вкараме много голове. Дори не ми се откриват много шансове. В момента не е важно кой ще вкара, а е важното да печелим мачовете. Наистина искам да помогна на отбора и да бъда тази част от тима, заради която победите отново ще дойдат". Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро пък намекна за сериозни проблеми в клуба, които не пожела да конкретизира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички