ВИДЕО: Виртуозният 61-и хеттрик на Кристиано Роналдо, който доказа вечната му класа


ВИДЕО: Виртуозният 61-и хеттрик на Кристиано Роналдо, който доказа вечната му класа
Снимка: Getty Images

2970 0

Кристиано Роналдо направи нещо наистина внушително, след като на 38-годишна възраст заби 61-вия си хеттрик в официален двубой. Той оформи това число с първите си три попадения в един двубой за Ал Насър

В 16-тия кръг от Саудитската професионална лига португалецът вкара три гола само 51-вата минута. Третото попадение във вратата на домакините от Ал Уехда бе 502-рото му в шампионатен двубой, като 152 от тях са вкарани с по-слабия му ляв крак.

Именно и с него бе реализирано първото попадение от Роналдо в 16-тия кръг, когато Гариб подаде на реализатора в удобна ситуация и му даде всички предпоставки да вкара второто си до онзи момент попадение в местния шампионат. 

Video edited on Kapwing

Двадесет минути по-късно той отново бе изведен на добра позиция и след като използва скоростта си по отличен начин - наказа непретенциозния съперник за втори път в двубоя. 

Video edited on Kapwing

Втората част започна ужасяващо за Ал Уехда, срещу който бе отсъдена дузпа и в последствие реализирана именно от Кристиано Роналдо, оформящ 61-вия си хеттрик.

Video edited on Kapwing

Интересни статистики стоят и зад поредните три гола в един мач на португалеца, тъй като числата показват, че е вкарал общо 31 хеттрици, откакто е навършил 30 години. Това означава, че е вкарал с един път по-малко три попадения в двубой преди да навърши 30. 

Вижте какъв рекорд постигна Кристиано Роналдо с головете си в срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички