Кристиано Роналдо смълча критиците с 2 гола за 20 минути (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо смълча критиците с 2 гола за 20 минути (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

9802 0

Кристиано Роналдо заслужено събира овациите по време на гостуването на Ал Насър от 16-тия кръг, в който има задачата да премери сили с непретенциозния Ал Уехда.

Големият фаворит бе повел с 2:0 още до полувремето, след като Кристиано Роналдо пое инициативата сред 22-ата на терена и в рамките на 20 минути вкара 2 попадения в противниковата врата. 

Първо той откри в 21-вата минута, когато Гариб съобразително комбинира с португалеца и му предостави всички предпоставки да реализира второто си попадение в саудитската висша лига до онзи момент. 

В 40-тата минута обаче дойде и извеждащият пас от Ал Наджеи, който постави Роналдо в добро положение и той не пропусна да удвои преднината за своя тим.

Video edited on Kapwing

При попадението останаха съмнения за засада, които ВАР отхвърли след 180-секундна проверка на ситуацията. Тя наистина бе тънка, тъй като изглеждаше, че с противниковия бранител може да има лека разлика в положението, но системата отсъди в полза на Роналдо.

Следете Ал Уехда - Ал Насър НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички