След нов мощен успех Антъни призна: Легнах, наспах се, дойдох и ги бих (ВИДЕО)


След нов мощен успех Антъни призна: Легнах, наспах се, дойдох и ги бих (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

6037 0

Една от големите звезди в българското плуване - Антъни Иванов, продължава да печели медали и да впечатлява публиката. Към този момент той е със спрени права от КАС след скандалите в близкото минало, но това не му пречи да се състезава на най-различни надпревари. 

Като любител Иванов взе участие в автономното състезание "Лъвско сърце", което представлява ултрас крос триатлон. По всяка вероятност българинът се състезавал единствено в първия кръг от надпреварата, който представлява плуване в открити води – 3км, разделени на 4 дължини по 700 метра + 100 метра влизане и 100 метра излизане.

Впечатленията на плувеца

Надпреварата се провежда на залив Перла край Приморско, а плувецът се похвали в социалните мрежи с медал от плуването. В заключение Иванов обобщи представянето си: "Легнах, наспах се, дойдох и ги бих". 

Българинът се закани да участва и през следващата година, след като е останал очарован от организацията на надпреварата:

"Още едно браво на организаторите за това страхотно мероприятие на което се запознах с безброй страхотни хора. Малко ми се протри вратът да се навдигам да гледам маршрута, но в открити води е така. #БъдетеЗдрави", написа още Иванов. 

Следете случващото се около Антъни Иванов със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Дарлан сбъдва втора мечта в Левски, почитател е на Шави и обещава да не пуска топката

Това лято Левски е пестелив откъм селекция, като взе само един нов играч, но се очаква съвсем скоро да представи...

Реклама
Най-четени новини

виж всички