След нов мощен успех Антъни призна: Легнах, наспах се, дойдох и ги бих (ВИДЕО)


След нов мощен успех Антъни призна: Легнах, наспах се, дойдох и ги бих (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

7015 0

Една от големите звезди в българското плуване - Антъни Иванов, продължава да печели медали и да впечатлява публиката. Към този момент той е със спрени права от КАС след скандалите в близкото минало, но това не му пречи да се състезава на най-различни надпревари. 

Като любител Иванов взе участие в автономното състезание "Лъвско сърце", което представлява ултрас крос триатлон. По всяка вероятност българинът се състезавал единствено в първия кръг от надпреварата, който представлява плуване в открити води – 3км, разделени на 4 дължини по 700 метра + 100 метра влизане и 100 метра излизане.

Впечатленията на плувеца

Надпреварата се провежда на залив Перла край Приморско, а плувецът се похвали в социалните мрежи с медал от плуването. В заключение Иванов обобщи представянето си: "Легнах, наспах се, дойдох и ги бих". 

Българинът се закани да участва и през следващата година, след като е останал очарован от организацията на надпреварата:

"Още едно браво на организаторите за това страхотно мероприятие на което се запознах с безброй страхотни хора. Малко ми се протри вратът да се навдигам да гледам маршрута, но в открити води е така. #БъдетеЗдрави", написа още Иванов. 

Следете случващото се около Антъни Иванов със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички