ВИДЕО: Как е прекарал Коби Брайънт последните 2 дни от живота си?


ВИДЕО: Как е прекарал Коби Брайънт последните 2 дни от живота си?
Снимка: Getty Images/Guliver

11906 0

Американското издание TMZ излезе с подробности за това как е изкарал последния ден в живота си баскетболната легенда Коби Брайънт. Както е известно, бившата суперзвезда на Лос Анджелис Лейкърс загина в катастрофа с личния си хеликоптер на 26 януари. В трагичния инцидент живота си загубиха и дъщеря му Джиана, както и още седмина души.

В деня преди смъртта си Брайънт е посетил търговския център "Fashion Island" в Нюпорт Бийч. Той е бил с 3-годишната си дъщеря Бианка, като двамата са поиграли в детския кът, а после са отишли на покупки. Баща и дъщеря са се забавлявали, според "TMZ".

Ден преди трагедията пък Коби е изкарал приятни моменти именно с 13-годишната Джиана. В същото издание бяха публикувани снимки от мач в "Академия Мамба Спорт", притежание на Брайънт. В мача е участвала красивата дъщеря на бившия спортист, за която се твърди, че е била голям талант в баскетбола. Брайънт е наблюдавал играта на дъщеря си и ѝ е дал няколко съвета в хода на мача. А какви бяха първите думи на Ванеса Брайънт след ужасната загуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички