Коби Брайънт с разтърсващо признание в миналото: Искам да умра млад!


Коби Брайънт с разтърсващо признание в миналото: Искам да умра млад!

2971 0

Известният в миналото баскетболист Трейси Макгрейди направи разтърсващо признание относно легендата в този спорт Коби Брайънт, който загина в неделя, 26 януари, след като хеликоптерът му се разби и запали. В катастрофата край град Калабасас, Калифорния, загинаха и една от дъщерите на Коби - 13-годишната Джиана, и още седмина души.

"Звучи безумно, но Коби все повтаряше: "Искам да умра млад, искам да ме увековечат". Той казваше: "Искам кариерата ми да бъде по-добра от тази на Майкъл Джордан и искам да умра млад". А аз просто си мислех, че се е побъркал, за да говори такива неща", заяви Макгрейди пред ESPN. "Ясно е, че това твърдение е било преди раждането на децата му. Сигурен съм, че когато са се родили децата му, той не е мислил по същия начин", добави после той.

И така, легендарният баскетболист загина на 41 години. Неговият бивш колега разкри как е разбрал за трагедията, докато бършеше сълзите от лицето си. "Научих за смъртта му в неделя, докато танцувах с дъщеря си на събитие на жена ми. Те дойдоха да ми съобщят новината, а аз просто не можех да повярвам. Както всички останали, но... аз съм опустошен", заяви той.

Както е известно, Брайънт е петкратен шампион на НБА с Лос Анджелис Лейкърс. Той стана и два пъти олимпийски шампион със САЩ. Очаква се по-късно тази година американецът да влезе в Залата на славата на баскетбола. А как стана така, че съпругата на Коби - Ванеса, се спаси от тежката участ на съпруга и детето си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама