ВИДЕО: Изхвърлиха Ерлинг Холанд от дискотека


ВИДЕО: Изхвърлиха Ерлинг Холанд от дискотека
Снимка: Guliver/GettyImages

3067 0

След като сезонът в Първа Бундеслига приключи, отборите разпуснаха играчите, повечето от които карат сравнително спокойно лято заради заплахата от Covid-19, която може да попречи на провеждането дори на следващия сезон. Ерлинг Холанд обаче не е от тези, които "го карат спокойно" през седмиците на почивка. 

Детето-чудо на европейския футбол, който впечатли първо в Шампионска лига с РБ Лайпциг, а след това вкара 13 гола в шампионата за едва 15 мача, се е завърнал в родината си, а тази нощ е бил изхвърлен от клуб в страната си. 

Случката се е разиграла рано тази сутрин, когато гард е ескортирал Холанд извън дискотеката, а самият играч е във видимо нетрезво състояние. Той отправя думи към охраната, но така и не е успял да го убеди, че трябва да остане в дискотеката. Въпреки "извънкласните" занимания на играча, нападателят продължава да е сред най-исканите играчи в света (вижте кой е поредният гранд, който иска Холанд). 

Ето и шокиращите кадри от случката в Норвегия: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички