Тайсън Фюри записва музикален албум


Тайсън Фюри записва музикален албум
Снимка: GettyImages

1821 0

След като обяви за втори път отказането си от бокса Тайсън Фюри заяви, че смята да запише албум. В петък, навръх 34-ия си рожден ден, Фюри обяви отново, че повече няма да се върне на ринга. Той оваканти титлата на Ring Magazine за най-добър боксьор в тежка категория, а има срок до 26-и август, за да потвърди официално пред WBC, че няма повече да се боксира.

" Справих се добре в бокса. Светът е отворен за толкова много неща сега. В момента правя документален филм с Нетфликс. Скоро ще запиша и музикален албум. Кой знае, може един ден да ме видите и в киното", обяви Фюри в интервю пред списание Ринг.

Наскоро Фюри в интервю пред Гарет Дейвис, че смята да изпълнява парчета на Ед Шиърън и Адел. През 2019 г. боксьорът записа коледна песен с Роби Уилямс. Парчето се казваше Bad Sharon, като Фюри записа своята част от дневната си. Той също партнира на Дон Маклийн в модерна версия на Американски пай 50 години, след създаването на песента. Дуетът между двамата бе показан на „Уембли“ пред 94 000 зрители преди боя, който Фюри спечели срещу Дилиън Уайт през април. Това си остава и последната среща в кариерата на Циганския цар, в която няма нито една загуба.

Вижте още: Фюри трябва да потвърди оттеглянето си до 10 дни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички