Националите ни със специална подкрепа от Христо Стоичков: Днес е волейболният ден на България!


Националите ни със специална подкрепа от Христо Стоичков: Днес е волейболният ден на България!
Снимка: facebook.com/H8SHristoStoitchkov

1494 0

Христо Стоичков ще e сред официалните гости при откриването на Европейското първенство за мъже във Варна днес. Футболната легенда ще наблюдава първата среща на България, която противопоставя тима ни срещу Испания. Срещата е в зала "Конгресна" на Двореца на спорта от 20,30 часа.

Специална подкрепа към националите ни

"Днес е волейболният ден на България! Ще бъда в Двореца на спорта във Варна да подкрепям нашите при откриването на Европейското първенство срещу Испания! А с цялото сърце вярвам, че дамите ни ще победят Нидерландия във Флоренция и ще се класират на полуфинал! Поздравления за моя голям брат Любо Ганев за всичко, което прави!", написа Стоичков в профила си във Facebook.

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20,30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември. Преди тези срещи Пламен Константинов изрази единственото си притеснение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички