Спряха правата на бивша звезда на Тотнъм след опит да бие съперник


Спряха правата на бивша звезда на Тотнъм след опит да бие съперник
Снимка: GettyImages

2163 0

40-годишният ветеран Роман Павлюченко, който се подвизава за втородивизионния руски Знамя Ногинск, получи забрана да играе за месеци напред. 

Бившият руски национал бе лишен от състезателни права за осем мача заради неспортсменско поведение. Той бе отстранен от двубоя срещу Космос, след като се опита да упражни физическо насилие над съперник на терена. 

"В 80-тата минута Павлюченко беше отстранен след опит за саморазправа с противников футболист. Той удари оградата, напускайки терена. Използва и нецензурни реплики. Роман Павлюченко призна за всички свои нарушения", обявиха от Дисциплинарната комисия на Футболния съюз в Русия.

Нападателят носи екипите на Тотнъм, Спартак Москва, Локомотив Москва, Урал Екатеринбург, Кубан Краснодар, Ротор Волгоград и Динамо Ставропол по време на дългата си кариера.

Той записа най-много срещи с руския колос - Спартак, 189 мача, в които се отчете с 89 попадения и 20 асистенции. Върхът в кариерата му обаче е периодът му в Тотнъм, включващ 113 срещи, 42 попадения и 10 асистенции. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички