СНИМКИ: Френските национали слязоха от подиума, за да се готвят за България


СНИМКИ: Френските национали слязоха от подиума, за да се готвят за България

1442 0

Във Франция към момента се провежда парижката седмица на модата, като съдейки по облеклото на някои от френските национали, може да се предположи, че те дойдоха на лагер с отбора директно от модния подиум, пише "Daily mail".

Играчите се събраха в базата "Клерфонтен", където ще се готвят за световните квалификации с България и Холандия.

Един от първите, които пристигнаха в базата, бе Димитри Пайе, който помогна на своя Уест Хем да спечели една точка в мача с Мидълзбро. 29-годишният полузащитник бе облечен в интересен черно-бял спортен екип.

След Пайе дойде полузащитникът на Байерн Кингсли КОман, заедно със защитника на Валенсия Елиаким Мангала, който замени в тима Жереми Матийо.

Пол Погба се появи пред камерите в традиционния з анего черен цвят. Полузащитникът на Манчестър Юнайтед изглеждаше, че идва без настроение, вероятно заради пропуснатата победа срещу Стоук Сити във Висшата лига (1:1).

Погба бе облечен в суичър за 725 паунда на Balmain.

Скромно изглеждаше и нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман. 25-годишният играч бе в отлично настроение, което бе очаквано - "дюшекчиите" заемат първото място в Ла Лига, а Гризман оглавява списъка с голмайсторите в първенството с 6 попадения.

Съперници в своите клубове, а в живота добри приятели - защитникът на Арсенал Лоран Косчелни и вратарят на Тотнъм Уго Лорис, се появиха заедно. Лорис заключи вратата си при успеха над Манчестър Сити с 2:0, а Косчелни помогна на Арсенал да победи Бърнли с 1:0.

Бранителят Рафаел Варан бе в отлично настроение, въпреки че работите му в Реал в последно време не вървят кой знае колко добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички