Дешан май не е виждал бг националите: Конкуренти са ни!


Дешан май не е виждал бг националите: Конкуренти са ни!
Снимка: Getty Images/Guliver

1573 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешам обяви, че българският отбор е сред конкурентите на "петлите" в борбата за класиране на Световното първенство в Русия през 2018 година.

Дешан засипа с похвали българската селекция малко преди двата тима да се изправят един срещу друг на 7 октомври от 21:45 часа на "Стад дьо Франс".

ПЕТЕВ НАПАДНАТ ОТ СВОЙ КОЛЕГА ЗА БЯГСТВОТО ОТ НАЦИОНАЛНИЯ

"Предстоят ни два много отговорни мача, но аз мисля само за България. Лошото е, че ще имаме само три дни за възстановяване преди двубоя с Холандия, така че ще трябва да се адаптираме бързо.

Резултатът от мача с България съвсем нормално може да се отрази на срещата с Холандия, затова целта ни засега е просто да вземем три точки от този мач.

Българите бяха малко изненадани от Люксембург, защото съперникът не се защитаваше само, но България си остава солиден отбор. Имат потенциал, имат технични играчи, а и смениха треньора.

В квалификациите за Евро 2016 направиха някои добри мачове, така че са ни конкуренти.

Няма какво да коментираме загубата от България през 93-та, сегашните ни играчи не са били родени тогава. Тези, които са били родени, не са били достатъчно големи, че да разбират футбола", коментира Дешан, цитиран от "Екип".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички