Синът на Петър Хубчев е от ЦСКА, но има голяма мечта за мачовете с Левски - сподели и за състоянието на баща си


Синът на Петър Хубчев е от ЦСКА, но има голяма мечта за мачовете с Левски - сподели и за състоянието на баща си
Снимка: БГНЕС

17504 0

Синът на Петър Хубчев – Валери, бе човекът, който взе наградата на баща си "Лъвско сърце" на церемонията за "Футболист на годината". Той направи любопитни признания, а именно, че е фен на ЦСКА още от малък, но няма омраза към нито един български клуб и се надява да гледа двубоите тук без буферни зони. Както е в Германия.

Винаги е бил запален по българското първенство

"Винаги съм го следял. Не само заради баща ми. Интересно ми е. Следях, когато той беше треньор в Поморие и след това в Берое. Харесва ми родното първенство. Няма да крия пристрастията си към ЦСКА. Аз и сестра ми сме подкрепяли винаги "червените". Но в Европа винаги сме подкрепяли българските отбори. Като българи, които живееха дълго в чужбина, мога да кажа, че винаги сме подкрепяли и пазили българското. Когато роден тим играе в евротурнирите, сме му стискали палци. Независимо дали е Локо Сф, Левски, Литекс, Лудогорец и т.н.", сподели Валери пред "Мач телеграф".

Още: "Вече нямам търпение" - легендарен вратар на ЦСКА сподели 2 желания и коментира конкретен слух

Той допълни, че е тренирал футбол, но се е отказал, тъй като не се е чувствал достатъчно добър.  "Като малък попаднах на един мач и нещо ми хареса. Не помня вече какво е било точно. Може и някой играч да ме е впечатлил и това да е причината. Държа да кажа, че аз може да съм от ЦСКА, но в мен няма никаква омраза към другите клубове и най-вече Левски. За съжаление, това го виждаме доста често в други хора и по стадионите. Мечтая си нещата да станат като в Германия и феновете на двата отбора да ходят и да гледат мачовете заедно. Без значение от клубната им принадлежност. Не искам да гледам буферни зони", като допълни, че харесва стила на Левски и дори е бил на мача с Айнтрахт.

Състоянието на Петър Хубчев

Петър Хубчев продължава с възстановяването си

Той коментира и състоянието на баща си, като сподели, че има подобрение.  "По-добре е. Не е тайна, че, за да се излекува напълно, ще му е нужно време. Той е доста физически активен. Прави си разходки и спортува умерено. Лечението ще продължи още време. Той е силен характер и ще премине и през това.

Винаги съм знаел, че е силен и ще се справи. Не искам да се замислям какво му минава през главата. Доста е коварна болестта. Изцяло в Германия протича лечението му. Бих искал да кажа, че Стилян Петров е един уникален човек с много голямо сърце. Видяхме наскоро, че събра много хора на стадиона. Помага със съвети на баща ми и му свалям шапка". Наскоро Петър Хубчев сподели важно решение за бъдещето си.

Още: Хубчев си припомни "любимец" на Бербатов, потвърди и за публична тайна в националния

Хубчев призна: Ако не ме беше пуснал Боби Михайлов, нямаше да мога да си тръгна от националния!

От първо лице: Кой и с какво се меси в работата на националния селекционер на България?

Левски и Българският футболен съюз уважиха Петър Хубчев и му пожелаха крепко здраве

СНИМКИ: Камбуров се разделя с нещо много ценно, за да подпомогне битката на Петър Хубчев

Подкрепа! Берое пусна първа серия фланелки от благотворителния търг в помощ на Петър Хубчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички