Хубчев призна: Ако не ме беше пуснал Боби Михайлов, нямаше да мога да си тръгна от националния!


Хубчев призна: Ако не ме беше пуснал Боби Михайлов, нямаше да мога да си тръгна от националния!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

25290 0

Петър Хубчев признава в интервю, че ако не е бил Борислав Михайлов, то той е нямало да може да преговаря и в крайна сметка да стане треньор на Левски през пролетта на 2019-та година. Бившият наставник на "сините" споделя, че се е разбрал предварително с бившия президент на БФС да си тръгне, само ако той му разреши, но не и по друг повод.

"Разбрах се с Боби, че без негово позволение няма да си тръгнем!"

Трябва да се отчете, че по времето на Хубчев националите записаха много силни игри - престижни победи срещу Словения, Норвегия, Холандия и Швеция, както и класиране на плейофите за Евро 2021, къде загубихме от Унгария.

Още: Изненада: Нов кандидат за президент на БФС - станаха 9, каза с какво се различава

Боби Михайлов пуснал Хубчев да стане треньор на Левски

"Ще ви кажа едно – когато отивахме, се разбрахме едно. Боби Михайлов каза, че му писнало някой да дойде, да бие в един мач и да използва CV-то си за това, че е бил в националния отбор, и да заминава. Аз се разбрах с хората от моя екип, че без знанието и позволението на Михайлов няма да си тръгнем. Освен ако не ни освободи, разбира се.", разказва Хубчев пред вестник "Тема Спорт".

"Аз си тръгнах оттам със знанието и разрешението на Михайлов, а не както хора, които от години се изживяват като майки и бащи на българския футбол и вземат отношение, без да знаят, смятаха. Забил съм нож в гърба на Боби, излъгал съм го… Михайлов е жив и здрав, може и той да потвърди. След като той ми даде разрешение, тогава започнах да водя преговори с Левски. След като беше изнесено като информация, реших да си замълча тогава.", допълва още той.

От първо лице: Кой и с какво се меси в работата на националния селекционер на България?

Сензационно: Не Кралев - Борислав Михайлов готви друга "кукла на конци" за президент на БФС?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички