"Ще дойда и няма да ти хареса какво ще направя с теб": Кюстендилеца със закана и подробности за "Колежа"


"Ще дойда и няма да ти хареса какво ще направя с теб": Кюстендилеца със закана и подробности за "Колежа"
Снимка: cska.bg

18033 0

Лидерът сред организираните фенове на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, се включи с публикация в социалните мрежи. Това се случи денонощие преди визитата на Ботев Пловдив от 10-ия кръг на Първа лига. 

Срещата е с по-особен заряд и за двата тима, след като за първи път ще играят един срещу друг на "Колежа". Кюстендилеца анонсира шествие на "червените" фенове, което ще тръгне от гостуващия сектор на "Лаута". 

Публикацията на Велчев

"Ако някой все още не е разбрал каква е организацията за мача утре.Събираме се между 17.30 и 19.00 пред сектор гости на Лаута, там ще паркираме и ще оставим и колите.Ще се върви към Колежа на 2 групи, както се събере група от около 500 600 човека тръгва с шествие към Колежа.До колежа според полицията има между 15 20 минути пеша.

В Пловдив ще пристигнем...", обясни Кюстендилеца в социалните мрежи. 

В коментарите един от запалянковците попита лидера в колко ще отворят касите, а Велчев му отговори нещо съвсем различно, което оставяме на вас да предположите дали е на сериозни или в рамките на шегата: 

"ти още един път като влезеш във випа на стадиона,да се пускаш лайв и да се правиш на интересен, ще дойда и няма да ти хареса това което ще направя с теб". 

Ето кой ще ръководи Ботев Пловдив - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички