"Би било чудесно": Стамен Белчев сподели какво желае силно след боя над Левски


"Би било чудесно": Стамен Белчев сподели какво желае силно след боя над Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5919 0

Треньорът на дублиращия тим на ЦСКА - Стамен Белчев, даде мнението си относно актуалната ситуация при "армейците". Това той стори, след като неговите възпитаници надвиха вечния съперник.

"Червените" се наложиха над "сините с 1:0 на стадион "Българска армия" в понеделник (18.09). Така отборът се изкачи до 4-ата позиция и е с равен брой точки (16) с втория и третия, съответно Чавдар Етрополе и Вихрен Сандански.

Специалистът коментира успеха. Освен това, той сподели какво желае силно да види на "Армията", както и даде съвет да бъдат намалени честите треньорски смени.

Впечатленията от видяното

"Направихме един добър мач срещу Левски и победата е напълно заслужена. Можеше дори по-рано да си решим мача и да не бъдем неуверени до последно в успеха. Като цяло съм доволен от победата и играта на момчетата. Винаги е добре, когато побеждаваш. Целите пред отбора са да играем добър и правилен футбол. Няма поставена конкретна цел и не гоним класиране във Втора лига", заяви Белчев пред "Мач Телеграф" и продължи.

"Искам да се обиграват младите момчета и колкото се може по-рано да се докоснат до мъжкия футбол. Ако можем да интегрираме по едно или две момчета в първия отбор, ще е чудесно. Мисля, че има още много какво да се желае, но сме направили крачка напред и се движим в правилната посока. През тази година трябва да имаме по-голямо постоянство в резултатите. При тези момчета най-големият проблем е, че един мач играят чудесно, а в следващия - не. Трябва да намерим баланса и постоянството", добави той и обърна внимание на основен проблем в мъжкия отбор.

Трябва ли да спрат постоянните треньорски рокади?

"На мнение съм, че трябва да се дава повече време на даден треньор. Трябва да има по-голямо търпение към специалистите, за да могат да наложат своите идеи и да се видят резултати. Щом е заложено на даден треньор, значи трябва да му се даде повече време, за да може играчите да разберат философията и изискванията му. Мисля, че Нестор Ел Маестро ще продължи с добрите резултати и му желая успех", завърши Стамен Белчев.

Вижте бурната радост сред "армейците" след успеха над вечния съперник (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички