Шакира отново взриви мрежата с горещи СНИМКИ с двойник на Люис Хамилтън


Шакира отново взриви мрежата с горещи СНИМКИ с двойник на Люис Хамилтън
Снимка: Instagram

1584 0

В петък, 22 март, ще бъде дългоочакваното издаване на новия албум на Шакира - "Жените вече не плачат", озаглавен след кратък фрагмент от "Music Sessions, Vol. 53". Песен, която колумбийката издаде с Bizarrap и е открито посветена на Жерар Пике.

А едни от снимките, посветени на новия ѝ албум предизвика редица коментари.  На няколко от тях Шакира е в опасна близост до полугол привлекателен мъж, който е сравняван с пилота Люис Хамилтън.

Шакира знае как да привлече вниманието

Въпреки че може да е съвпадение или прекомерно подозрение, напомняме, че имаше много спекулации за връзка между двамата. Стигна се дори до там, че са имали нощни срещи в луксозно имение в Ибиса. Шакира никога не е отричала, но и никой не е е потвърждавал спекулациите.

Двойникът на Хамилтън до Шакира

Още: Бивша звезда на Барселона е замесена в огромния корупционен скандал в Испания

Публикацията показва Шакира с розова коса, в стил Карол Джи и облечена в същия цвят в дрехите си. Но най-фрапиращата е близостта и позите, които има с актьора и модел Люсиен Леон Лависконт, роден в Англия и с френско гражданство.

12-ият албум на колумбийската певица е първият от преди седем години, когато тя реши да остави на заден професионалната си кариера, за да се премести в Барселона с вече бившия си партньор Жерар Пике.

Сега, след една от най-известните раздяли в историята, Шакира обръща страницата, като издава този нов албум, който ще има общо 17 песни, осем от които неиздавани. Сред тях балада, която кара всички в напрежение: „Última“, последната песен, която изпълнителката ще посвети на бившия си партньор. А след Пике: Шакира вече не вика за Барселона, загатна кой отбор подкрепя (СНИМКА).

Още: Адвокатът на Шакира: Щеше да спести милиони, ако се бе влюбила в Рамос вместо в Пике

След Пике: Шакира вече не вика за Барселона, загатна кой отбор подкрепя (СНИМКА)?

"Изведе ме от съблекалнята без горнище" - бивша танцьорка на Шакира тотално загубила уважение към нея

"Сега съм в етапа на оцеляване" - Шакира призна, че още преживява раздялата с Пике

На почивка в Балканите: Жерар Пике се радва на дупето на новата си любов (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички