Футболните съпруги се научиха да правят пари! Само първото място не е изненадващо в любопитна класация


Футболните съпруги се научиха да правят пари! Само първото място не е изненадващо в любопитна класация

4114 0

Отдавна отмина времето, когато половинките на футболистите бяха щастливи да оставят партньорите си да се наслаждават на цялата слава. В последните години някои от дамите придобиват огромна известност, а с това и завидно финансово състояние.

Дали ще развиват свой собствен бизнес, или ще са рекламни лица на едни от най-големите марки - в никакъв случай не остават в сянката на футболните си половинки.

На Острова направиха топ 10 на съпругите/половинките, които са най-богати сред всички знаменитости. Този път ще започнем с първата в класацията, тъй като тя няма как да е изненада.

Кои са съпругите, които влизат в топ 5?

Става въпрос за Виктория Бекъм, която е с 55 млн. паунда. Съпругата на Дейвид Бекъм направи голяма част от състоянието си като бе част от музикалната група Spice Girls. След това разви успешен моден бизнес, с който се занимава и до днес.

Второто място вече може да предизвика учудване. То е за жената на Серхио Рамос - Пилар, която е с 47 млн. паунда.  Тя е испанска телевизионна водеща. а преди да получи големия си пробив в телевизията, брюнетката красавица беше модел в Испания за марки бельо и бикини. Пилар се опита да играе в "Piratas Telecinco", но това беше отменено след само осем епизода.

Анна Левандовски е трета с 35 млн. паунда.  Зашеметяващата бивша спортистка залага на своите предприемачески умения и склонност към всичко свързано с диета и фитнес. Преди всичко това половинката на Роберт Левандовски беше експерт по карате и медалист на световно и национално ниво. Тя стана диетолог през 2013 г. и предостави диетични съвети и планове за упражнения чрез блог и книга. Освен тоеа има марка за здравословни закуски и диетични нужди - "Foods by Ann".

33-годишната Ан-Катрин Гьотце беше участничка в "Next Top Model" на Германия, където стигна до топ 50. Оттам тя се появи на кориците за GQ и FHM в родината си, преди да стане модел на марката за бански костюми Lascana. Сега с два милиона последователи, Ан-Катрин е инфлуенсър и рекламира продукти за красота, а състоянието ѝ е 28 млн. паунда.

Да бъдеш съпруга на най-добрия футболист в света носи и огромни ползи. И това го знае Антонела Рокуцо. 35-годишната аржентинска красавица е жената до Меси от дълги години насам.

Сама по себе си тя има договори за с Adidas, Alo Yoga и Ricky Sarkany. Тя работи с модната дизайнерка Стела Маккартни, а също така отделя време за благотворителност като посланик на УНИЦЕФ. Нейните печалби от спонсорски договори са 16 млн. паунда.

А къде се намира половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина и кой запълва топ 10, вижте в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички