Разследват Боатенг след смъртта на приятелката му


Разследват Боатенг след смъртта на приятелката му
Снимка: Guliver/GettyImages

3528 0

Лоши новини сполетяха Байерн Мюнхен и най-вече защитника на тима Жером Боатенг, след като в Германия подновиха разследването срещу него в следствие на смъртта на неговата приятелка Касия Ленард

Според информация на вестник "Bild", в момента прокуратурата в Германия води разследване срещу бранителя, а обвинението е в нанасяне на телесна повреда на модела. 

Рeзултaтитe oт aутoпcиятa ca пoкaзaли рaзкъcвaнe нa ушнaтa мидa нa Лeнaрд. Имeннo тoвa e прoвoкирaлo прoкурaтурaтa дa пoднoви рaзcлeдвaнeтo cрeщу Бoaтeнг, кoeтo бe cпрянo прeз 2019 гoдинa.

"Разследването е подновено на 10.02.2021, тъй като получихме нова информация в контекста на разследването на смъртта на Ленард. Разследването продължава", бе краткият коментар на Ане Лайдинг - главен прокурор в Берлин. 

Засега няма информация дали Боатенг е разследван директно за смъртта на бившата му приятелка. Както е известно, тя бе намерена мъртва преди две седмици, като по това време Боатенг бе част от селекцията на Байерн за световното клубно първенство. 

Двамата са се разделили преди няколко седмица след серия от скандали, като се предполага, че Касия Ленард е имала и психични проблеми. Колежка на Касия пък е вярва, че Боатенг е тласнал бившата си приятелка към самоубийството

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички