Бивш модел на Playboy намекна, че Боатенг е тласнал бившата си към самоубийство


Бивш модел на Playboy намекна, че Боатенг е тласнал бившата си към самоубийство
Снимка: Instagram

2591 0

Бившият модел на Playboy Мелиса Хау обвини защитника на Байерн Мюнхен Жером Боатенг в психологическо насилие над бившата му приятелка Кася Ленхард. Красавицата, с която Боатенг беше над година, бе намерена мъртва седмица след раздялата им. Според германските медии става дума за самоубийство.

"Не съм изненадана, че поведението на момчета като Жером с момичетата, с техните умове и емоции, водят до подобен изход. Шокирана съм, че всичко завърши със смърт. Но Жером толкова дълго играеше с живота на момичетата, че нещо подобно трябваше да се случи", заяви моделът пред "The Sun".

Мелиса Хау се е запознала с Боатенг в нощен клуб в Лондон. Футболистът упорито я е ухажвал в социалните мрежи и първи гледал публикациите ѝ. Защитникът е поканил момичето на парти в Германия, но тя твърди, че не е спала с него. "Не сме спали заедно, но си мислех, че имаме връзка и че съм единственото момиче", заявява тя.

По-късно обаче Хау вижда интервю на Боатенг, в което се споменава годеницата на футболиста. "Помислих си: "Какво, по дяволите? Не знаех, че е сгоден!", споделя тя. Въпреки че скоро щял да се жени и имал деца, германецът продължавал да ѝ пише. Затова Мелиса прекъснала комуникация с него.

"Със сигурност не знаем цялата история за смъртта на Кася и не искам да обвинявам никого или да изглеждам бзразлична. Но в същото време Жером с години е общувал с други момичета. И когато си играете с чувствата на другите, това може да завърши зле. Може да ви унищожи морално и не всеки може да се справи с това", допълва Хау.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички