Разделени? Приключи приказката между Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева заради една основна причина


Разделени? Приключи приказката между Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева заради една основна причина
Снимка: "Пощенска кутия за приказки"/Facebook

1982 0

Една от любимите двойки в последната година Мария Бакалова и Валери Григоров са е разделила. До разлъката се е стигнало преди около месец, но новината все още не е потвърдена от нито един от двамата.

Бакалова и Григоров не са изтрили общите си снимки от социалните мрежи, за да не предизвикват скандали, твърди "Телеграф". А последната им снимка е качена е в края на август.  Двамата продължават да се следват, което пък е знак, че са запазили добрия тон помежду си.

Не е била приета в семейството?

Изданието твърди, че според светските хроникьори една от причините за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева. Според информацията на шампионката изобщо не ѝ е допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за "Оскар".

Бакалова многократно е опитала да ѝ се хареса, но не успявала, а Валери често попадал пред дилема между майка си и любимата си. Актрисата продължава с работните си ангажименти, като в края на годината ще се снима в голям американски проект. А преди време Бакалова направи много лично признание за връзката си с Валери и как се е развила тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички