Първо интервю: Валери и Мария Бакалова разказаха как "пламнаха", актрисата с лично признание (ВИДЕО)


Първо интервю: Валери и Мария Бакалова разказаха как "пламнаха", актрисата с лично признание (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

4852 0

Синът на легендарната Мария Гроздева - Валери, за първи път застана пред камера с новата си приятелка. Разбира се, става въпрос за родната холивудска звезда Мария Бакалова, с която зафорихма една от новите звездни двойки у нас.

Валери показа показа публично подкрепата си към своята майка Мария Гроздева. Това се случи на ревю, на което взеха участие популярни личности, които иначе не са професионални модели.

За събитието Валери сподели: "Беше прелестно и много хубаво. Разбира се, че се вълнувах, когато майка ми дефилираше. Тя танцуваше, забавляваше се. Това е важното. Притеснявам се от светски събития, признавам си".

"Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат отпразнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система - възрастта е без значение. Възрастта е мъдрост" - пък сподели Бакалова за събитието.

Разбира се, след това последва и въпросът за тяхната връзка. Валери призна, че се е случило двустранно и по време на работа, след което двамата се разсмяха.

Бакалова сподели, че към момента почива в България, а в следващите няколко месеци започва снимки в Будапеща и Канада, след което и заминава към Луизиана. Тя направи и лично признание, че всъщност доста се притеснява, когато говори за "човешки неща" (бел. ред. визирайки връзката си с Валери).

"И аз много се притеснявам. Мога да играя само пред камера с чужд текст. Притеснявам се, когато стане въпрос за такива човешки неща. Той е най-доброто момче на света" - сподели тя.

Наскоро излезе информация, че се е появило първо сериозно "препятствие" във връзката на Мария Бакалова и Валери (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички