Ради Здравков: На "Армията" преди година не бяха истински цесекари


Ради Здравков: На "Армията" преди година не бяха истински цесекари
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9563 0

Футболният специалист и бивш играч на ЦСКА - Радослав Здравков, сподели мнението си година по-късно за ексцесиите и чувствата си към "червените". Той бе жертва на напрежение на "Армията" около домакинството на ЦСКА 1948, което тимът от Бистрица загуби с 1:2. 

Пред Sportal Здравков обясни, че името му е било изтрито от историята на ЦСКА по случай 70-годишнината от създаването на клуба през 2018 г. Това се случило по указания на "някои ръководители".

Мнението на Здравков

"ЦСКА? Умишлено опитах да не говоря за ЦСКА. Гледам всички мачове, но не гледам този ЦСКА с тази амбиция, с която трябва да го гледам. Миналата година бяха опонент на Лудогорец до края, но не впечатляваха никой с изявите си на терена.

Бият с по 1:0. Може да се каже, че това е добра ефективност. Горчилка няма у мен за случилото се през миналата есен на "Армията".Убеден съм, че това не са истинските цесекари. Техните бащи не са идвали на този стадион. Това са хора от друго място.

Те са платени. До голяма степен са замесени отговорните фактори на този отбор и ваши колеги, които написаха книга. За 70-годишната на ЦСКА под указания на някои ръководители изтриха името на Ради Здравков от историята на ЦСКА. Ако напусна футбола заради такива прояви, не знам дали ще съм жив за 80-годишнината на ЦСКА".

Вижте мнението на Здравков преди година след ексцесиите на ЦСКА - ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички