Ивелин Попов посочи как е повлиял на Бароан и заяви: Накрая съдбата ни се усмихна


Ивелин Попов посочи как е повлиял на Бароан и заяви: Накрая съдбата ни се усмихна
Снимка: Lap.bg

2176 0

Новият капитан на Ботев (Пд) Ивелин Попов честити първата победа на тима на всички в клуба и на феновете. Халфът заяви, че е ударил рамо за успеха на "канарчетата" над Етър тази вечер и разкри колко трудно е било на отбора да няма дълго време успех.

"Искам да честитя на всички привърженици на Ботев (Пловдив), тъй като изстрадаха дълго тази победа. Беше много тежко от психологическа точка за тези три точки. Според мен имахме 7-8 чисти положения. Радващото е, че накрая съдбата ни се усмихна и вкарахме в края на мача", започна Попов след края на мача.

"Тежка седмица за нас и тежки месеци, ако върнем лентата назад. Има го това във футбола, случва се. Характерите излизат победители в тези ситуации. Всеки даде максимума от себе си. Тичахме, борихме се и победихме. Честитя победата на всички в клуба", продължи той.

Попов заяви, че времето ще покаже дали е паснал на пловдивския тим. Той бе категоричен, че въпроси за новия треньор трябва да се задават на ръководството, но е сигурен, че то ще избере най-добрия вариант.

"За 10 дена говорих 5-6 пъти с Бароан. Имам наблюдения към качествата и характера му. Повлиях му позитивно, днес влезе в игра и Господ го погледна", завърши бившият играч на Левски. А ето на кого временният треньор на Ботев (Пд) посвети победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички