"Надявам се всеки от вас да е изтеглил паричката на чудесата!" - коледното пожелание на Стоичков


"Надявам се всеки от вас да е изтеглил паричката на чудесата!" - коледното пожелание на Стоичков
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1032 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков използва профила си във Facebook и не пропусна да поздрави всички българи с Рождество Христово. Той е изключително активен в социалните мрежи и не пропуска да отбележи всеки подходящ повод.

Коледни пожелания от Христо Стоичков

Специално пожелание от Христо Стоичков

"Весела Коледа, приятели! Надявам се всеки от вас да е изтеглил паричката на чудесата! Да е намерил под елхата най-желания подарък! Благодаря на всички, които ме поздравявате за празника и за имения ден! Честито Рождество Христово!", написа Стоичков.

"Футболът ми е дал много, пътувал съм много, но винаги съм се прибирал в България. Дърпа ме и към Барселона, този отбор ме направи известен, първите си награди спечелих там. Но "Златната топка" е и за България - това от 1994 г. никога няма да се повтори. "Златна обувка" не се печели всеки път. Играх с много голямо поколение футболисти, бяха на топ ниво и заради тях", заяви Стоичков в навечерието на Коледа и за пореден път направи комплимент на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички