Кюстендилеца "разбуни духовете" от Лондон след баскетболния бой във "Вечното дерби" (СНИМКА)


Кюстендилеца "разбуни духовете" от Лондон след баскетболния бой във "Вечното дерби" (СНИМКА)
Снимка: cska.bg

11291 0

ЦСКА стартира 2023 г. в професионалните спортове с успех над вечния съперник - Левски, в Националната баскетболна лига, след като възпитаниците на Росен Барчовски се наложиха разгромно със 78:52 т. над "сините".

Впечатление направи, че скоро след успеха с пост в социалните мрежи излезе тарторът на организираните привърженици на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца, който бойкотира тимът от "Армията" от началото на настоящия сезон. Той сподели резултата от срещата и написа "Мачкай...", което видимо се превърна в изненада за част от последователите му. 

Причината е, че основен спонсор на "червения" баскетболен тим след завръщането му в елита през настоящия сезон е Цветомир Найденов, който пък не е особено уважаван от Кюстендилеца и компания. 

Велчев коментира под собствения си пост, че подкрепя само и единствено марката "ЦСКА" и с приближените му десетки пъти са показали как се подкрепя тима.

Оказва се, че всичко това изявеният привърженик прави от Лондон, където в компанията на бившия роден национал - Иван Бандаловски, и Росен Петров - Животното, е изгледал среща от поредния кръг на Висшата лига между Уест Хям и Евертън.

Вижте как започна и съперничеството между ЦСКА и Ботев Пловдив през годината!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички