Кубрат Пулев разкри предложение за любопитен пост: Смятате ли, че аз съм просто за едно министърче, което да се бие в гърдите?


Кубрат Пулев разкри предложение за любопитен пост: Смятате ли, че аз съм просто за едно министърче, което да се бие в гърдите?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4610 0

Кубрат Пулев говори за намеренията си извън бокса и с какво мисли да се занимава. Неведнъж той е бил свързван с политиката, но той заяви, че тези неща трябва много добре да се обмислят преди да предприеме ход.

Би ли станал Кобрата министър на спорта?

Това е сериозен въпрос за мен и не мога просто ей така, като наблюдавам какво се случва на изборната сцена, просто да хукна с: "Давайте тук, сега ще правим партия", без да огледам и дори да си направя труда да вникна малко. Авторите в българската ни литература са описвали успешни хора, които са правили за България много неща от сърце и как завършват след това. Аз обичам народа си, милея за него. Да, има уникални хора по света, срещал съм такива, но ще направя нещо, само когато видя, че ще има ефект. Мисля, че ще намеря съмишленици, но все пак е трудно с българите. Знаете приказката за нашенеца и казана, че не ни трябва пазач за него, а ние сме си достатъчни да се потапяме един друг там. Плюс това, у нас има и външни влияния, които си правят каквото си пожелаят, та ние сме си достатъчен враг в този смисъл", заяви Кобрата пред "24 часа".

Относно това дали би ли станал министър на спорта. "Предлагали са ми много пъти. Но смятате ли, че аз съм просто за едно министърче, което да се бие в гърдите, че е министърче? Смяташ ли, че ми е толкова да кажа правилната дума, за да не ме разберат погрешно - смяташ ли, че бих допуснал да искам да направя нещо хубаво и някой отгоре да ми каже: "Не, ние не можем това, онова не можем". Не е ок. Т.е. не че се виждам като "най-отгоре", а просто ми се иска ако ще правя някога партия и нещо с някой, то да бъде истинско. Т.е. така, че всичко да е от сърце, от душа, за народа, не за лични и партийните интереси. И смятам, че това може да се случи, но трябват правилните хора. С тях България както е на дъното, така може да се изстреля нагоре".

Той повдигна и завесата на личния си живот, като заяви, че е готов за сватба, а и брат му Тервел Пулев също е доста по-близо до тази идея. "Аз винаги съм бил отворен на тази тема и съм бил "за" сватба, но винаги е имало преди това неща, много по-важни от самия подпис - елементи, които трябва да ги има като уважение, преданост. А и знаем, че за любовта не се говори, тя се показва. Това е. Това са важните неща. Иначе сватбата е най-лесно да се случи. Не съм против". Кобрата разкри и преди кой мач е изпитвал страх.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички