ВИДЕО: Роналдиньо полудя, след като му приложиха любимия му трик и изрита хлапе


ВИДЕО: Роналдиньо полудя, след като му приложиха любимия му трик и изрита хлапе
Снимка: Getty Images/Guliver

27109 0

Роналдиньо е един от най-обичаните футболисти на новото време. Бразилецът остава запомнен със своята усмивка на лице и безкрйния си репертоар от атрактивни трикове и финтове, с които правеше всички защити безпомощни. 

Завинаги обаче един от любимите му финтове остава пробутването на топката между краката на противника, като по този начин е "матирал" и направил "за смях" стотици играчи по целия свят. 

42-годишният играч се наложи да изпита "своите камъни по своята глава", след като един младок посмя да мушне топката между краката му, докато бразилецът не подозираше нищо.

Всъщност Роналдиньо бе развеждан, докато въпросният смелчага - Ферджани Сафи, си стоеше най-кротко и изчака точния момент, за да подаде топката към приятеля му отсреща, като кълбото трябваше да мине под краката на бразилеца. Така и се случи, но топката рикошира в легендата, на който не му издържаха нервите и реши да изрита второто момче.

Всичко това бе заснето и публикувано в социалните мрежи, като за броени часове клипът събра 18,6 милиона гледания. На видеото не се вижда дали бившият голаджия успява да уцели "жертвата" си при опита да го ритне, но потребител на име "Omarfreestyle" пише в коментарите: "Той ме ритна".

@ferjani_safiii Qui l’a reconnu⁉️😮 // Wie heeft hem herkent⁉️ . 👕 —> @blackbananasnl #ghent #petitpont #drole #mdr #ronaldinho #funnyvideos #ferjanisafi ♬ Nice To Meet Ya - Wes Nelson

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички