Кристиано Роналдо се похвали с часовник, който е почти 8 пъти по-скъп от една от колите му (СНИМКА)


Кристиано Роналдо се похвали с часовник, който е почти 8 пъти по-скъп от една от колите му (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

16446 0

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо беше забелязан да носи скъп часовник, докато се наслаждава на почивен ден, даден му от Ал Насър. Бдителни фенове веднага забелязаха придобивката му, като набързо бе видяна и цената - 750 000 британски паунда.

Петкратният носител на "Златната топка" публикува снимка, на която разпуска на открито с чаша кафе. На снимката 38-годишният Роналдо се вижда облечен в стилна поло тениска, която е допълнил с луксозния часовник. А феновете бързо бяха привлечени от аксесоарите му.

Според The Sun часовникът на ветерана е от Jacob & Co и струва 750 000 британски паунда. Поставайки цената на часовника в контекст, сметката за него е почти осем пъти по-висока от тази, която Роналдо даде за своя луксозен Range Rover Sport за 100 000 паунда преди няколко години. Разбира се, това не е единствената кола на португалеца, а тя е само част от богата му колекция автомобили.

Колко печели Роналдо?

Смята се, че португалският национал е сключил повече от изгодна сделка с Ал Насър, след като се присъедини към тях в края на 2022 г., след скандлното му напускане на Манчестър Юнайтед.

Goal съобщава, че легендата на Реал Мадрид в момента получава най-голямата заплата в историята на играта, възлизаща на общо 177 милиона паунда на година (215 милиона долара).

Смята се, че основната заплата на футболната икона е около 62 милиона паунда (75 милиона долара), а останалата част от приходите му се натрупват чрез използване на правата му за имиджови сделки. В последния мач на Ал Насър Роналдо помогна на отбора да не се сбогува с мечтата за титлата с победен гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички