Кристиано Роналдо е изправен пред нови проблеми заради обвинението в сексуално насилие


Кристиано Роналдо е изправен пред нови проблеми заради обвинението в сексуално насилие
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

1659 0

Звездата на Ал Насър и на световния футбол Кристиано Роналдо отново ще си има неприятности в съда. Португалецът пак ще бъде съден за сексуално насилие, съобщава Sky Sports.

Ново дело срещу Роналдо

Адвокатите, представляващи футболната звезда, ще се върнат в съда днес в съдебна битка за парите, които той е платил през 2010 г. на жена, която го е обвинила, че я е изнасилил. Играчът е платил на Катрин Майорга - която се отказа от правото си на анонимност - $375 000 (£275 000) тайни пари. Тя твърдеше, че той я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през юни 2009 г. - което той категорично отрече.

През септември 2018 г. моделът Катрин Майорга заведе дело срещу португалеца за изнасилване в хотел през юни 2009 г.  Тогава искът беше отхвърлен. През октомври 2020 г. Майорга направи нов опит за съдебно производство срещу футболиста.Тя се надяваше да докаже, че не е в състояние да разбере условията на споразумението за неразкриване, което беше сключено през 2010 г.

Отбелязва се, че сега адвокатите на Майорга възнамеряват да поискат от Апелативния съд на САЩ да отмени решението за прекратяване на делото и да възстанови делото. В същото време Роналдо продължава с отличното си представяне за Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички