Кристиано-младши се подигра с IShowSpeed - най-големият фен на Роналдо (ВИДЕО)


Кристиано-младши се подигра с IShowSpeed - най-големият фен на Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

17366 0

Един от култовите влогъри в света на електронните игри и спорта през последните години - Дарън Уоткинс (IShowSpeed) отново успя да се докосне до любимото му семейство Роналдо

Роналдо най-накрая сбъдна мечтата на IShowSpeed

Известният геймър преследваше 5-кратния носител на "Златната топка" през последните години, а през 2023-а най-накрая се докосна до него и успя да размени няколко изречения с идола си.

Как Роналдо-младши се забавлява с влогъра

През настоящия уикенд IShowSpeed успя дори да поиграе футбол с най-големия син на Кристиано. Това по всяка вероятност се е случило в Саудитска Арабия, където влогърът пристигна да гледа двубоя между Ал Насър и Интер Маями. 

В едно от видеата, което сега събира популярност в социалните мрежи, Роналдо-младши промушва топката между краката на Уоткинс и вторият не успява да повярва на случилото се. В друго видео пък детето на Кристиано е легнало на земята и Уоткинс използва момента да се израдва в лицето му. 

Повече за влогъра

"IShowSpeed" междувременно може да се похвали със 17 милиона последователи в една от социалните мрежи. Негови видеа на живо всекидневно събират средно по 50 000 гледания.

Уоткинс пътува за мачовете на Португалия на Мондиал 2022, както и за някои срещи на Манчестър Юнайтед и Ал Насър. Причината беше дългоочакваната му първа среща с Роналдо очи в очи. 

Още: Азар изуми с отговор за "Кристиано Роналдо или Лионел Меси": Постави себе си над един от тях

Тотален провал: Почитателите платиха 10 хиляди евро, за да гледат Меси и Роналдо, но не видяха нищо

Далеч от най-добрите заради липсата на манталитет: Живеех с Кристиано Роналдо и докато той тренираше в 6:30 часа, аз спях

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички