"Краси се събуди, но не може да говори, защото...": Приблежен до Анев с коментар за олимпиеца


"Краси се събуди, но не може да говори, защото...": Приблежен до Анев с коментар за олимпиеца
Снимка: БГНЕС

3350 0

Състоянието на бившия български олимпиец Красимир Анев, който бе прострелян в корема в началото на месеца, се подобрява. Това обяви лични наставникът на оттеглилия се спортист. 

Георги Фъртунов обясни, че Анев най-накрая се е събудил след инцидента. По последни данни той дори бил контактен, но комуникирал чрез жестове. Причината - не може да говори, защото е интубиран. 

Припомняме ви, че след инцидента Анев беше откаран в "Пирогов" с опасност за живота, а по-късно бе преместен във Военномедицинска академия. Сега той е в реанимацията на ВМА, като по-рано днес е бил опериран и вече е стабилизиран.

Коментарът на Фъртунов

"Той е по-добре и вече е буден. Не може да говори, защото е интубиран, но реагира с жестове. Няма да коментирам личните неща, които му се случиха, но само мога да ви кажа, че много му се насъбра. И в личен план, и в професионален в армията, а и от спорта.

Знаете за скандалите с федерацията, заради които прекрати и кариерата си през 2020 година, за проблемите със сърцето, за контузията на бедрен мускул, която получи през 2015-а... Сега обаче е по-добре и вярвам, че ще се възстанови. Благодаря за съпричастността, която и вие демонстрирате", обясни наставникът.  

Следете промяната в състоянието на Красимир Анев със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички