Килиан Мбапе бил готов да защитава теза за Роналдо поне час в дебат


Килиан Мбапе бил готов да защитава теза за Роналдо поне час в дебат
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2294 0

Бившият съотборник на Килиан Мбапе - Абду Диало, направи интересно изказване по адрес на "младия шампион". През тази година африканецът подсили катарския Ал-Араби, след като парижани го продадоха за 15 милиона евро. 

В интервю бранителят проговори за отношението на Мбапе към световната легенда Кристиано Роналдо. От години се знае, че французинът е голям привърженик на португалеца, като това не се е променило и по време на общия му период с Меси в ПСЖ.

Твърдението на Диало

"Кристиано Роналдо е буквално всичко за Килиан Мбапе. Ако споменете битката "Лионел Меси срещу Кристиано", Мбапе ще дебатира с вас поне час. За него Кристиано е недосегаем", категоричен е африканецът. 

Припомняме ви, че Меси и Аржентина отнеха от Франция световната титла в края на 2022 г. Интересен факт е и липсата на успех на Мбапе над Роналдо в официален мач.

Французинът е постигал ремита с Франция срещу Португалия през последните 3 години (2:2 и 0:0), а в Шампионска лига неговият ПСЖ пада от Реал Мадрид с Роналдо в състава през сезон 2017/18 - 1:2, 1:3.

Вижте сензационното твърдение, което направиха за Роналдо в Близкия Изток!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички